Vers gebakken Crêpes met Nutella, kaneel of hartige crêpes met prosciutto of juist vegetarisch, vrijwel alles is mogelijk op het gebied van variaties.

We kunnen wel zeggen dat De Crêpe Expres een unieke Foodtruck is.
Een van de eerste foodtrucks die Nederland kende met als kenmerk een uniek rode tractor van het legendarische automerk Porsche.

De rode Porsche Diesel is van reuze belang bij de uitvoering van dit authentieke ambacht en we komen dan ook echt rijdend naar de desgewenste gelegenheid. Uw gasten staan met grote ogen te kijken als de rode tractor het terrein komt op reiden en zich transformeert tot een heuse eetgelegenheid.

De Crêpe Expres onderscheid zich door naast dat er live Crêpes worden bereid ook een comfortabele zit gelegenheid is waar heerlijk geborreld kan worden en waar u een goed overzicht heeft over de gelegenheid, in combinatie met een grote parasol, warmte lampen en een sfeer volle muziek is het de place to be op elke gelegenheid.

Voor bruiloften, familie aangelegenheden, toernooien of juist een spetterende sweet sixteen party, er is geen event waar de Crêpe Expres niet kan staan.

Basis tarief

De vaste kosten voor de Crêpe Expres bedragen € 50  tevens berekenen wij  km/reiskosten vergoeding die afhankelijk is van de locatie en dus op maat is. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Bij een afname tot en met 500 crêpes € 2,00 pers stuk
Bij een afname boven de 500 crêpes € 1,60 pers stuk
Bij een afname van 1000 crêpes € 1,00 pers stuk
Meer dan 250 soorten! Vraag naar onze crêpe kaart


Crêpes bakken in 3D!