Allergenen informatie:

Onze brigade kookt puur, vers en creatief met een uitstekende service. Zij gebruiken uitsluitend de beste en mooiste producten die het seizoen en veelal de regio te bieden hebben.
Maar helaas kan niet iedereen tegen alle ingrediënten en kan een allergische reactie het gevolg zijn. Daarom streven wij ernaar zo verantwoord mogelijk te werken en houden rekening met uw allergie en dat van de rest van uw gasten.

Wij hebben voor u de 14 Allergene stoffen overzichtelijk voor u opgeschreven.

Allergenen stoffen:
1. Gluten bevattende granen (tarwe, haver, rogge, gerst, spelt, kamut)
2. Schaaldieren
3. Eieren
4. Vis
5. Pinda en producten op basis van pinda
6. Soja
7. Melk incl. lactose
8. Noten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten, macadamianoten)
9. Selderij
10. Mosterd
11. Sesamzaad
12. Zwaveldioxide en sulfiet (bij meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l.)
13. Lupine (bonenmeel)
14. Weekdieren

Het voldoen aan een verplichting om allergenen informatie te verstrekken, begint met een grondige inventarisatie van de ingrediënten en de producten die worden gebruikt voor een gerecht. Daarnaast is van belang dat ons personeel, zowel kokend als bedienend, goed geschoold is om de juiste informatie over allergenen te kunnen verstrekken.

Een voedselallergie wordt in veel gevallen vaak onderschat. Een persoon met een voedselallergie heeft baat bij goede informatie en dat zijn wij ons meer dan bewust. Ons streven is dat ons allergenen-management goed op orde is en wij in overleg met u op voorhand goed hebben besproken. Wij hebben geen menukaart. Wij maken voor iedere aanvraag een op maat gemaakt voorstel en bespreken dan met u ook de Allergenen voorwaarden wanneer wij u van dienst zijn.

Wij van Jacquet-Events zijn u graag van dienst bij het samenstellen van het juiste menu of gelegenheid wat u graag zou willen organiseren.