Jacquet-Events verzorgt sportieve bedrijfsuitjes en expedities.
Vertrouwen in elkaar hebben en de team spirit staan tijdens de opdrachten centraal om zo een bijvoorbeeld een betere werksfeer te creëren op de werkvloer. We bieden verschillende activiteiten aan op verschillende niveaus. Activiteiten kunnen variëren vanuit teambuildings activiteiten tot een uitdagende competitie met zowel active als recreatieve onderdelen waarin succes afhankelijk is van de samenwerking binnen de teams. Jacquet Events Adventures beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten om op professionele en verantwoordelijke wijzen een teamdag of weekend tot een succes te maken en net even iets meer te geven dan u normaal gewend bent. De intensiteit en psychologische factor die voortkomt uit de activiteiten, nemen wij zeer serieus en hebben het vermogen hiermee aan de slag te gaan. We werken niet met een standaard programma maar maken het programma op maat na gelang het doel wat met bijvoorbeeld de teamdag bereikt wil worden.

 

Enkele Referentie: Jacquet-Events Adventures
Expeditie Channel Crossing
Expeditie Grand Paradiso
Expeditie Mont-Blanc
Expeditie Kilimanjaro
Outdoor camps

Leef je droom!

Enkele referenties
Enkele referenties van Expedities die Jacquet-Events organiseerde voor twee organisaties die wij een warm hard toedragen en waar wij ambassadeur van zijn.
De Benjamin Foundation voor meervoudig gehandicapte kinderen en het Stoelen Project, een dakloze opvang die zich inzet voor de minder bedeelde in de maatschappij.